schiphol-impressies

Doelstelling van de WTC Schiphol Business Club

De WTC Schiphol Business Club is een vereniging die in maart 2007 is opgericht met als doel het stimuleren van netwerken, informatie-uitwisseling en (inter)nationale handel tussen en door bedrijven op Schiphol.
 
Netwerk uitbouwen
We faciliteren van harte het persoonlijk contact tussen een ieder die direct of indirect op managementniveau betrokken zijn bij de handel, de dienstverlening, logistiek of luchtvaart op en rondom Schiphol. Stimulering van het onderling zakendoen hoort hier volgens ons ook bij.

Informeren
We informeren bedrijven op Schiphol over ontwikkelingen op Schiphol. Daarom verzorgen we  regelmatig presentaties over de ontwikkelingen op het gebied van mainportontwikkeling,  infrastructuur, het netwerk van bestemmingen, nieuwe bedrijven die zich op de luchthaven
vestigen en vastgoedontwikkelingen op de luchthaven.

Handelsbevordering
We ondersteunen het gedachtegoed van de World Trade Center Association. Het gaat dan met name om het leggen van internationale contacten, (inter)nationale handelsbevordering en het verzorgen van ontvangsten van bedrijven uit de gehele wereld. In totaal zijn via de WTC Association 750.000 bedrijven wereldwijd met elkaar verbonden. Goed gastheerschap werkt handelsbevorderend volgens ons.

De WTC Schiphol Business Club staat open voor middel en hoger management van alle
bedrijven die op Schiphol zijn gevestigd.

Agenda

 • image00215 February 2018 - Speed Skating

  FROM 12.00 – 14.00 HRS IN THE FORTUNE BAR

  From 9 – 25 February...

  Lees verder...

 • image00320 March 2018 - Casino Evening

  FROM 17.00 – 21.00 HRS IN THE FORTUNE BAR

  Place your bets and ...

  Lees verder...